27 september 2020
10:30

IF Brommapojkarna 3

Referat: Norrtulls SK 1 - IF Brommapojkarna 3

Bortamatch mot serietvåan NSK som alltid spelar med hög fart och intensitet något de visar upp direkt på avspark då det blir lite oreda framför vårt mål. I anfallet efter gör vi dock 1-0 efter mycket fint spel utmed kanten och avslut från bortre stolpen. Vi får dock fortsatt kämpa hårt för att vara med i matchen då den rätta intensiteten och nogrannheten inte riktigt infinner sig. Det är en jämn match i första halvlek men i slutet lyckas vi göra 2-0 efter fint genombrott centralt av Clara som verkligen slet och kämpade hela matchen.
Även andra halvlek är jämn och då vi släpper in 1-2 efter en kvart är det extra skönt med 3-1 efter hörna med en dryg kvart kvar. Vi får sedan ett par skador (där vi framför allt hoppas att Emys knä höll) och med bara en avbytare på slutet får vi ta ut de sista krafterna i höstvärmen. NSK kommer dock inte närmre än 2-3 och vi åker hem med tre sköna poäng.